Torres, Chipsy s černým lanýžem
Související produkty
Detailní popis produktu
Lanýžové brambůrky patří u zákazníků mezi ty nejoblíbenější. Jemná chuť farmářských brambor a intenzivní aroma pravých černých lanýžů vás dostanou do gurmánského nebe.
Není to ale pouze o chuti. Jak sami dobře víte, u chipsů je důležité také jejich poctivé zpracování bez přebytku oleje a dokonalé křupnutí. A v Torres to ví také. Proto vyrábí brambůrky ručně – od samotného sběru surovin přes krájení na tenké plátky až po šetrné smažení ve slunečnicovém oleji a následné sušení.
Díky tomuto pečlivému postupu se k vám nedostává obyčejné balení brambůrků, ale luxusní lanýžová delikatesa, na kterou jen tak nezapomenete.
Složení: Brambory, slunečnicový olej, sůl, sušený černý lanýž – Tuber aestivum Vitt. (0,09%) a lanýžové aroma (0,07 %).
Torres
Luxusní španělské chipsy s celosvětovým věhlasem
Chipsy Torres jsou synonymem pro luxusní chuťový zážitek, který si získal zákazníky po celém světě. Od roku 1969 tato španělská značka spojuje tradiční řemeslné zpracování s nejkvalitnějšími surovinami a vytváří neodolatelné kombinace chutí. Spojení originálních ingrediencí a dokonalé rovnováhy chutí z nich dělá jedinečný snack, kterému podlehli gurmáni i celebrity po celém světě.
Od stánku s chipsy až po světovou gurmánskou ikonu
Za firmou Torres stojí manželé Manuel Torres a Ángeles Medel, kteří si před téměř půl stoletím otevřeli v malém městě Premià de Mar svůj první stánek s chipsy. Od té doby si jejich výrobky vydobyly celosvětovou popularitu a dnes jsou k dostání v prestižních gurmánských obchodech a luxusních hotelech.
Tajemství úspěchu
Zajímá vás, co stojí za úspěchem jejich produktů? Vedle prémiových farmářských brambor, které jsou alfou i omegou celého produktu, jsou to pak určitě i tyto tři pilíře: unikátní přírodní ingredience, jako například černé lanýže, kaviár či foie gras, tradiční výrobní proces probíhající kompletně ručně a také špetka tajemství v podobě přísně střeženého know-how.
Chipsy Torres totiž nejsou jen obyčejnými brambůrkami – jsou neodolatelnou lahůdkou s dokonale vyváženou chutí a originálními kombinacemi surovin. Každý sáček tak přináší jedinečný chuťový zážitek, kterému propadli gurmáni i celebrity po celém světě. A věřte, že ani vy nezůstanete u jednoho balení.
O jejich výjimečnosti a kvalitě pak svědčí také četná ocenění z mezinárodních soutěží.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Luxusní španělské chipsy s celosvětovým věhlasem
Chipsy Torres jsou synonymem pro luxusní chuťový zážitek, který si získal zákazníky po celém světě. Od roku 1969 tato španělská značka spojuje tradiční řemeslné zpracování s nejkvalitnějšími surovinami a vytváří neodolatelné kombinace chutí. Spojení originálních ingrediencí a dokonalé rovnováhy chutí z nich dělá jedinečný snack, kterému podlehli gurmáni i celebrity po celém světě.
Od stánku s chipsy až po světovou gurmánskou ikonu
Za firmou Torres stojí manželé Manuel Torres a Ángeles Medel, kteří si před téměř půl stoletím otevřeli v malém městě Premià de Mar svůj první stánek s chipsy. Od té doby si jejich výrobky vydobyly celosvětovou popularitu a dnes jsou k dostání v prestižních gurmánských obchodech a luxusních hotelech.
Tajemství úspěchu
Zajímá vás, co stojí za úspěchem jejich produktů? Vedle prémiových farmářských brambor, které jsou alfou i omegou celého produktu, jsou to pak určitě i tyto tři pilíře: unikátní přírodní ingredience, jako například černé lanýže, kaviár či foie gras, tradiční výrobní proces probíhající kompletně ručně a také špetka tajemství v podobě přísně střeženého know-how.
Chipsy Torres totiž nejsou jen obyčejnými brambůrkami – jsou neodolatelnou lahůdkou s dokonale vyváženou chutí a originálními kombinacemi surovin. Každý sáček tak přináší jedinečný chuťový zážitek, kterému propadli gurmáni i celebrity po celém světě. A věřte, že ani vy nezůstanete u jednoho balení.O jejich výjimečnosti a kvalitě pak svědčí také četná ocenění z mezinárodních soutěží.
Ocenění