Pro doručení do Vánoc doporučejeme objednat do 17.12. do 17:00.

Paleta Ibérico de Bellota, půlená

1 838 Kč 1 448 Kč 1 557 Kč 1 401 Kč 2 203 Kč od 1 401 Kč
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Už jste někdy ochutnali jednu z nejkvalitnějších a nejdražších šunek na světě? Půlená Paleta Ibérica de Bellota z přední nohy bez kosti a kůže představuje absolutní špičku nejen španělských delikates. Maso pochází z prasat vzácného plemene Ibérico krmeného žaludy, které vyniká ořechovou chutí a mimořádnou šťavnatostí.

Důležité upozornění: Tento produkt nezasíláme na výdejní místa, aby byla zachována jeho maximální kvalita. Děkujeme za pochopení!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Špička na poli delikates, nezapomenutelná chuť a prvotřídní kvalita – Paleta Ibérica de Bellota je světový pojem. Co ale vlastně stojí za její unikátní chutí? Bellota znamená ve španělštině žalud. Prasátka plemene Ibérico totiž žijí po většinu svého života v dubových hájích a jsou tak krmena přirozenou lesní stravou bohatou právě na žaludy.  Jejich maso, díky unikátní skladbě potravy a přirozenému pohybu v přírodě, oplývá charakteristickou ořechovou chutí a je bohaté na zdraví prospěšné nenasycené mastné kyseliny.

Jak si paletu nejlépe vychutnat

Šunka je skvostná sama o sobě, ale výborně se doplňuje i s dalšími delikatesami – především s tradičními španělskými tapas a perlivou Cavou či Corpinnatem.

Tip na servírování: Paleta Ibérico de Bellota se nejlépe krájí vychlazená. Následně ji nechte chvíli při pokojové teplotě „odpočinout“, aby naplno vynikla její ořechová chuť i aroma. Pro zachování co nejdelší čerstvosti, doporučujeme jamón rozdělit na více kusů a každý vakuově zabalit. 

Složení: Vepřové maso - plec, sůl, antioxidanty: E-331, F-301, konzervanty: E-252, cukr, dextróza.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: