Makrela v rajčatové omáčce, 125 ml
Související produkty
Detailní popis produktu
Zatímco vy si z této makrely můžete uvařit výživný oběd během pár okamžiků, samotné filety jsou připravovány skutečně pečlivě a poměrně zdlouhavě. Ryba se totiž musí nejprve očistit, zbavit i těch nejmenších kostí a následně naložit do bohaté rajčatové omáčky ze sladkých španělských rajčat a mořské soli.
Makrela je navíc před zpracováním vařena v mořské vodě a poté lehce sušena, aby při kontaktu s omáčkou znovu nasákla vlhkost.
Právě díky tomuto náročnému, ale tradičnímu postupu mají filety výraznou chuť a jemnou, šťavnatou texturu.
Španělské makrely – výjimečná kvalita a chuť
Makrely jsou loveny v pobřežních vodách Španělska v období, kdy jsou nejbohatší na živiny a mají nejlepší chuťové vlastnosti. Tímto přístupem je zajištěna nejen vynikající chuť a kvalita produktu, ale také vysoký obsah vitamínů a minerálů.
Makrely jako bohatý zdroj vitamínů a tuků
Makrely představují bohatý zdroj vitamínů B6 a B12, které jsou důležité pro správné fungování naší nervové soustavy a energetického metabolismu.
Vedle vitamínů je ale makrela bohatá také na omega-3 mastné kyseliny, které podporují zdraví srdce, mozku a pomáhají snižovat hladinu špatného (LDL) cholesterolu.
Jak si makrelu v rajčatové omáčce nejlépe vychutnat
Makrela v rajčatové omáčce má v kuchyni prakticky neomezené využití. Navíc je její příprava hotová během pár minut.
Saláty: Filety přidejte do zeleninového nebo těstovinového salátu pro zvýraznění chuti a dodání bílkovin.
Hlavní jídla: Tresku podávejte k těstovinám, v zeleninovém ragú, s rýží nebo čerstvým křupavým chlebem jako jednoduchý, ale chutný a na živiny bohatý hlavní chod.
Sendviče a tapas: Filety využijte jako náplň do sendvičů nebo je podávejte na toastu s kapkou olivového oleje a citronové šťávy.
Složení:
Velikost balení: 125 ml
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.