De Muller, Moscatel Anejo, 0,75 l
Související produkty
Detailní popis produktu
Do dokonalosti vyzrálé sladké víno Moscatel Añejo voní po bílých květech a chutná jako karamel. Lahodná souhra, za kterou stojí nejen samotná odrůda, ale také delší zrání v obrovských sudech z francouzského dubu. Nízká expozice kyslíku napomáhá postupně dostat z jednotlivých složek vína to nejlepší. Vyšší sladkost muškátu je tak bravurně vyvážena závěrečnou kyselinkou a mineralitou.
Tip: Víno podávejte jako digestiv na závěr hostiny, ale vyzkoušet jej můžete i jako součást dezertu. Například na domácí vanilkové zmrzlině se bude vyjímat náramně.
Vinařství De Muller
Slavné vinařství De Muller se zrodilo před více než 165 lety ve španělské přímořské oblasti Tarragona obklopené vinicemi a malebnými kopci.
Mešní víno pro papeže
Od skromných začátků se De Muller posunul až na post ikonického vinařství, které si svůj věhlas vydobylo mimo jiné i mešním vínem, jenž dodávalo do Vatikánu od dob Pia X. až po Jana XXIII.
Úspěch založený na kvalitě i unikátním terroiru
Jedním z klíčových faktorů úspěchu De Muller je extrémní důraz na kvalitu hroznů. Vinařství pečlivě sleduje každý krok jejich pěstování – od výběru odrůd až po samotnou sklizeň. Díky tomu jsou hrozny, které putují do vinařského procesu, zralé, zdravé a plné chuti reflektující jedinečné charakteristiky terroiru.
De Muller to nejsou jen vína, ale i slavný vermut z Reus
V dnešní době vinařství De Muller rozšířilo své vinice i do oblasti Priorat. Kromě běžných tichých vín pak nabízí také vyhlášený vermut z Reus a vína vyráběná metodou solera či fortifikovaná vína.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sladká španělská vína |
---|---|
Odrůda vína: | Moscatel |
Vinařská oblast: | DO Tarragona |
Párování s jídlem: | Sušené sýry, Foie gras, Krémové a smetanové dezerty |
Obsah alkoholu: | 15 % |
Doporučená teplota podávání: | 12-14 °C |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Slavné vinařství De Muller se zrodilo před více než 165 lety ve španělské přímořské oblasti Tarragona obklopené vinicemi a malebnými kopci.
Mešní víno pro papeže
Od skromných začátků se De Muller posunul až na post ikonického vinařství, které si svůj věhlas vydobylo mimo jiné i mešním vínem, jenž dodávalo do Vatikánu od dob Pia X. až po Jana XXIII.
Úspěch založený na kvalitě i unikátním terroiru
Jedním z klíčových faktorů úspěchu De Muller je extrémní důraz na kvalitu hroznů. Vinařství pečlivě sleduje každý krok jejich pěstování – od výběru odrůd až po samotnou sklizeň. Díky tomu jsou hrozny, které putují do vinařského procesu, zralé, zdravé a plné chuti reflektující jedinečné charakteristiky terroiru.
De Muller to nejsou jen vína, ale i slavný vermut z Reus
V dnešní době vinařství De Muller rozšířilo své vinice i do oblasti Priorat. Kromě běžných tichých vín pak nabízí také vyhlášený vermut z Reus a vína vyráběná metodou solera či fortifikovaná vína.