Chorizo Ibérico Velita, 150 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Co dělá Chorizo Ibérico Velita tak unikátním? Je to nejen druh masa – tedy výběrové vepřové z černých iberských prasátek – ale také to, ze které části zvířete se maso získává. Velita totiž obsahuje maso ze hřbetní části prasete, tedy z té, která patří k nejkvalitnějším a nejlahodnějším. Takovému masu pak stačí jen trocha soli, oregana, česneku, sladké papriky a drobných kousků černého pepře, které mu dodají na typické pikantnosti a neodolatelné vůni.
Chorizo se suší přírodní cestou po dobu nejméně 4 měsíců, aby bylo dosaženo dokonalé chuťové i aromatické rovnováhy.
Jak si chorizo nejlépe vychutnat
Výrazná chuť choriza nejlépe vynikne, pokud ho nakrájíte na plátky a podáváte ve formě tapas nebo jej přidáte do tradičních španělských pokrmů.
Složení:
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Velikost balení: 150 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.